UZUN ABIYE MODELLERI 2013


UZUN ABIYE MODELLERI 2013

Karar verilirken belkide kadınları en fazla zorlayan abiye elbise modelleridir. Bir çok kriter vardır bu kıyafeti giymek için. Düğünde, nişanda, özel bir gecede, bir partide, mezuniyet balosunda, galalarda, nerede giyileceğine göre binlerce farklı model ve seçenek önümüzde durmaktadır.
Ben uzun abiye modellerini daha ciddi gecelerde giymeniz gerektiğini düşünmekteyim. Özellikle uzun abiyeleri uzun boylu hanımların giymesi gerektiğini düşünüyorum, kısa hanımlar kesinlikle uzun abiyelerden uzak dursunlar. Abiyenin rengide çok önemlidir. Gala vb. özel gecelerde siyah renkli abiyeler tercih etmek her zaman çevrenizden şıklık ve zerafet konusunda tam puan almanızı sağlayacaktır.

Şimdi geldi ilham vermesi açısından uzun abiye elbiseleri sizlere sunmaya, seçtiğim modeller yine alışveriş sitelerinde şu an satışta olan 2013 yılının uzun abiyemodelleridir. Fiyatları 500 tl ile 1000 tl arasında değişmekte ve tamamı özel moda evlerinin koleksiyonlarının bir parçası.  Eğer sizinde önümüzdeki günlerde giymek için aradığınız uzun abiye elbise modellerine ihtiyacınız varsa, şimdiden kolay gelsin.